Регіональний форум кар’єри «Живи та працюй в Україні»

Середа, 21 Листопада 2018 Свєтлакова Марія Андріївна Інформаційний центр ЄС Маріуполь ІЦ ЄС ІЦ ЄС
Майстер-клас для школярів "Кроками по Європі" в рамках Форуму кар’єри «Живи та працюй в Україні» в м. Маріуполь.

За сприяння Інформаційного центру ЄС на базі Маріупольського державного університету було проведено майстер-клас для учнів 9-11 класів маріупольських закладів середньої освіти "Кроками по Європі".

Під час заходу учні мали змогу продемонструвати свої знання з тематики Європейського Союзу в цілому, з історії створення ЄС та подискутувати про шляхи вдосконалення європейської політики у сфері освіти в Україні. Також майстер-клас виступив гарною мотивацією школярів до самостійного отримання знань про ЄС.

Усі новини євроклубу "Інформаційний центр ЄС"
Середа, 25 Квітня 2018
24 квітня у Маріупольському державному університеті пройшов День кар'єри ЄС, організований Представництвом Європейського Союзу в Україні, Інформаційним центром ЄС у Маріуполі та ГО «Фундація "Відкрите суспільство"» за сприяння відділу з організації практик та працевлаштування випускників МДУ.
Четвер, 19 Квітня 2018
Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС» у місті Маріуполь від Представництва Європейського Союзу в Україні, що відбудеться 24 квітня, 2018 р. з 10:00 до по 16:00 у Маріупольському державному університеті (ауд. 104-а) за адресою: пр. Будівельників, 129-а.
Понеділок, 05 Березня 2018
2 березня за підтримки Інформаційного центру ЄС Маріупольського державного університету було проведено тренінг для учасників Учнівського молодіжного форуму «Молодь змінює світ».

Більше новин Мереж ЄС
Четвер, 21 Травня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС ІЦ ЄС
16 травня 2020 в Україні відзначили День Європи - як день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту. Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року згідно з Указом Президента "Про День Європи".
Середа, 13 Травня 2020 Ірина Дойшле Інформаційний центр ЄС Сєвєродонецьк ІЦ ЄС ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує молодь, студентів, громадських діячів, підприємців, державних службовців, журналістів взяти участь у онлайн Дні кар’єри ЄС, що відбудеться в м. Сєвєродонецьку 26-27 травня 2020.
П'ятниця, 08 Травня 2020 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС ІЦ ЄС
Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує молодь, студентів, громадських діячів, підприємців, державних службовців, журналістів взяти участь у онлайн Дні кар’єри ЄС, що відбудуться 14 - 15 травня 2020 року у Сумах.