Додати пост

Блоги мереж ЄС

Пости Відео
01.06.2020   15:00
Team Europe
У перші дні літа мені часто згадується школа і та насолода передчуття канікул, яку я завжди відчувала, хоч і любила вчитися. Мої батьки тоді обоє вчителювали, а канікули означали, що ми всі разом родиною будемо відпочивати, гратися, подорожувати.
03.03.2020   16:00
Team Europe
Угода про Асоціацію між Україною та ЄС покладає на України зобов’язання гарантувати рівні можливостей для жінок та чоловіків у сферах працевлаштування, освіти, навчання, економіки, у суспільстві та прийнятті рішень. Ці положення є частиною більш широких зобов’язань щодо зміни українського законодавства у бік боротьби із дискримінацією у різних формах.
13.02.2020   18:00
Team Europe
Сьогодні в місті Краматорськ відбувся День відкритих дверей ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Найбільша програма в сфері підтримки процесів децентралізації в Україні продовжує свою роботу на наступний період та готова запропонувати своїм основним партнерам - об'єднаним територіальним громадам - нові знання та вміння, що стануть в пригоді новим територіальним одиницям нашої країни ????????
29.01.2020   21:00
Team Europe
Програма ULEAD з Європою / ULEAD with Europe розробила унікальний посібник «Путівник керівника», метою якого є надання допомоги керівникам органів місцевого самоврядування, неначе капітанам кораблів, впевнено курсувати бурхливими водами процесу управління громадами!
11.10.2019   09:00
Team Europe
Сьогодні рівно 2 роки тому наша спільнота провела перший онлайн вебінар у форматі #grant_talks!
24.04.2019   22:00
Team Europe
Meanwhile some people still producing the borderlines, concerning the President elections, we are getting stronger being united by European Values!
My assessment that, here in Kharkiv, we have the most educated and motivated people who are engaged in EU Networks (comparatively to the others regions of Eastern and Southern Ukraine).
29.12.2018   14:00
Team Europe
На Дніпропетровщині за підтримки Німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH стартував проект "Молодіжні хаби - ключ до ефективного розвитку громад Харківської та Дніпропетровської областей"!

27.12.2018   18:00
Team Europe
Шановні друзі!
Експерти спільноти Грант менеджмент || Grant management продовжують розбирати надважливі та найчастіші питання щодо роботи з міжнародними донорами!
09.07.2018   20:00
Team Europe
Від Team Europe з 20-го Cаміту Україна -ЄС.
І це лише частина підсумків: "4. Ми підбили підсумки широкомасштабного процесу реформ, що їх здійснює Україна, та привітали зобов'язання продовжувати їхню реалізацію та забезпечити їхню цілісність. Ми привітали низку важливих реформ, реалізація яких розпочалася після нашого останнього саміту; вони покращують рівень життя громадян України, зокрема у сферах охорони здоров'я та пенсійного забезпечення. Було досягнуто значного прогресу у здійсненні структурних реформ у сфері децентралізації та державного управління, а також у сфері державних закупівель і екологічних реформ. Ми також привітали ухвалення закону про приватизацію та зусилля з поліпшення управління та прозорості державних підприємств."
06.07.2018   18:00
Team Europe
Підсумки проекту ЄС-ПРООН «Рада за Європу». Зменшення законодавчого цунамі, підвищення кадрового потенціалу апарату ВРУ, збільшення підзвітності та відкритості - досягнення лише часткові, але рух є.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.