19.10.2018   19:00
YEA

Сьогодні отримав аж два листи щастя, і то без сарказму — було справді приємно.
Перш за все — продовжую свою кар'єру як молодий європейський посол в Україні (Young European Ambassador in Ukraine), і цьогоріч нас уже не 40, а 97 по Україні! А по всій території програми — країн Євросоюзу та Східного Партнерства — аж 478 таких же молодих людей, що поділяють європейські цінності, прагнуть активізовувати молодь навколо себе, ділитися можливостями, обмінюватись досвідом та бути послами Європейського союзу у своєму середовищі. Хіба ж це не круто?

Керівники програми кажуть, що цьогоріч отримали більше 1200 заявок — тож конкурс був справді дуже напружений. Шкодую, що не відібрали двох моїх колег із #ПНУ, за яких особисто сильно вболівав і очікував побачити у списку. Втім, я впевнений, що якщо не здатися цьогоріч, продовжити розвиватись у цьому напрямку і спробувати свої сили наступного року - шанси для приєднання до цієї мережі безумовно зростуть!

Попереду у нас цілий рік, аби довести, що Молоді Європейські Посли працюють не кількістю, а якістю — правда ж, Kateryna Chubei? З нетерпінням чекатиму на YEAs Induction Day, аби перезнайомитись із новими послами та долучитись до планування діяльності.

А друга, не менш приємна новина - втім, на відміну, цілковито неочікувана — разом з Мар'яна Циганин потрапили у список 62 (http://bit.ly/2NPPd8l) "Кращих практик молодіжної роботи в Україні - 2018". Цього року на конкурс було надіслано 173 заявки з усіх регіонів України! І саме практика Студентський простір Paragraph разом з практикою Мар'яни Repost молодіжне видання змогла потрапити у фінал конкурсу, за що, користуючись нагодую, хочу подякувати своїй чудовій команді та всім, хто долучився, вірить та підтримує нас Радію, що ми уже ступаємо на перші кроки фінішної прямої (адже фініш, здається, уже тааак близько), однак попереду нас безумовно ще чекає багато сумлінної роботи у всіх напрямках, аби наш рідний студентський простір #ПНУ став саме таким, яким його і хоче бачити команда та студенти)

Такі листи, хочу вам сказати, надзвичайно мотивують до діяльності. Як і люди, які щиро вірять і підтримують тебе й твою ідею. Велика дяка вам!