Новини мереж ЄС

  Вівторок, 23 Квітня 2024 Якимець Леся Василівна Євроклуб Крок Бережани Євроклуби
Приймаємо виклик! Продовжуємо челендж між регіональними євроклубами від Євроклубу "Тернопільська центральна дитяча бібліотека", який називається «Посади дерево Миру».
  Четвер, 18 Квітня 2024 Левченко Ірина Василівна Євроклуб «NEW STAR» Полтава Євроклуби
Члени Євроклубу Оксана Суходольська, Єлизавета Коломієць, Тетяна Голуб та координатор Ірина Левченко взяли участь у заходах з реалізації концепції дендрологічної ревіталізації внутрішнього подвір’я Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».
  Четвер, 18 Квітня 2024 Якимець Леся Василівна Євроклуб Крок Бережани Євроклуби
Сьогодні 23.03 в Бережанському ліцеї імені Віталія Скакуна відбулось офіційне відкриття Євроклубу «Крок» та презентація проєкту «Роль європейських цінностей у формуванні свідомого громадянина».
  Четвер, 18 Квітня 2024 Якимець Леся Василівна Євроклуб Крок Бережани Євроклуби
Наш захід-телеміст "Свято книги і авторського права" приурочений до Міжнародного дня книги і авторського права, що відзначається 23 квітня– свято авторів, видавців, критиків, бібліотекарів, читачів і всіх-всіх, хто часом залишається «за лаштунками» книговидання.
  Четвер, 18 Квітня 2024 Якимець Леся Василівна Євроклуб Крок Бережани Євроклуби
Євроклуб «Крок» впевнено крокує до своє цілі – реалізації проєкту «Роль європейських цінностей у формуванні свідомого громадянина». Метою якого є впровадження передових європейський ідей та практик в Україні, розширення рівня знань дітей та молоді про європейські цінності, розвиток інновацій в європейському підході до освіти, впровадження міжнародних стандартів.
  Четвер, 18 Квітня 2024 Людмила Радченко HistoryES Боярка Євроклуби
Учасники Євроклубу HistoryEU підготували та презентували Євроквест присвячений питанням історії, географії ЄС та України
  Середа, 17 Квітня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби
До Дня довкілля Дніпровський євроклуб "Без кордонів" зібрав підлітків на еко майстерці.
  Середа, 17 Квітня 2024 Левченко Ірина Василівна Євроклуб «NEW STAR» Полтава Євроклуби
Студентка спеціальності 242 Туризм і рекреація Полтавської політехніки Катерина Борисенко стала срібною призеркою Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2024», присвятивши дослідження перспективам розвитку «темного» туризму в Україні. А студентка Марія Сокол дослідила досвід зарубіжних країн щодо вдосконалення механізмів державного управління в екологічній сфері у контексті євроінтеграції.
  Вівторок, 16 Квітня 2024 Хриплива Таїса, Олена Стебко Євроклуб "Green Land" Ромни Євроклуби
Чи знєте ви, яку країну називають перлиною скандинавського півострова? Це Данія. У рамках захоплюючого проєкту Euro Voyage “На хвилі з Європою” сьогодні, 16 квітня, зустрілися 5 євроклубів, щоб провести вебквест, присвячений національному святові Королівства Данія.
  Понеділок, 15 Квітня 2024 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
Пилипченко Анаастасія, активна учасниця Євроклубу UEPA отримала Сертифікат про успішне навчання та розповіла про свій досвід в програмі EU Study Days
  Понеділок, 15 Квітня 2024 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
15 березня 2024 р. в рамках нового проекту “Якісний відео-контент про базові європейські цінності – крок до розбудови європейської країни в Україні” представники партнерських євроклубів УІПА та Харківського ліцею 144 зустрілися з головним редактором Ме䳥вараа Serhii Prokopenko і редакторкою англійської версії Yana Sliemzina в офісі цієї незалежної медіаплатформи в Харкові.
  Понеділок, 08 Квітня 2024 Левченко Ірина Василівна Євроклуб «NEW STAR» Полтава Євроклуби
Учасниці студентського Євроклубу «NEW STAR» Полтавської політехніки стали спікерками IІI Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Пріоритети розвитку національної економіки в умовах глобалізації», презентувавши виступи про досвід зарубіжних країн у сфері вдосконалення управлінських заходів в екологічній сфері та систему міжнародних економічних відносин України з іншими державами в умовах військових дій та післявоєнного відновлення.
  П'ятниця, 05 Квітня 2024 Дятлова Тетяна Григорівна Євроклуб "Сузір'я" селище Новгородське Євроклуби
Під час зустрічі євроклубів Донеччини президент євроклубу презентував нашу роботу
  Четвер, 04 Квітня 2024 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
Що ти знаєш про європейські цінності? Опитування старшокласників з окремих шкіл Волинської, Дніпропетровської, Львівської областей провела учениця 8-Б класу Піддубцівського ліцею Головій Валерія. Результати опитування юна науковиця представила у науково-дослідницькій роботі «Формування європейських цінностей в учнівської молоді через діяльність шкільних євроклубів» у Волинській обласній Малій академії наук.
  Неділя, 31 Березня 2024 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
Євроклуб "Сучасник" став учасником Всеукраїнської імітаційної гри "М18:ми - законотворці", яку розробили та реалізують за підтримки Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Рада: наступне покоління» (RANG), що виконується ГО «Інтерньюз-Україна» в партнерстві з ГО «Об’єднання «Агенція розвитку освітньої політики».
  Неділя, 31 Березня 2024 Левченко Ірина Василівна Євроклуб «NEW STAR» Полтава Євроклуби
Під час першого засідання члени Євроклубу «NEW STAR» Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» обрали президентку, віце-президентку та секретарку, які будуть виконувати представницькі функції протягом року.
  Понеділок, 18 Березня 2024 Шаповалова Ганна Валеріївна Steps ahead! Черкаси Євроклуби
Hello, Hello
Сьогодні, 18 березня, цікава програма для всіх учнів нашої школи до Дня св. Патріка
  Понеділок, 18 Березня 2024 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Хочете поринути у світ Еразмус+? Давно чули про академічні обміни, але хочете дізнатись більше, про те, як виграти стипендію для безкоштовного навчання в європейському ЗВО?

Посли європейської молоді в Україні точно знають, як успішно подати заявку. Саме тому ми розробили проект «ElevateEU», у межах якого упродовж наступних місяців відбудеться серія зустрічей, спікери та спікерки яких розкажуть усе про особливості програми Еразмус+ та її різноманітні можливості.
  Вівторок, 12 Березня 2024 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Хей, молодь столиці!

Запрошуємо вас на офлайн-подію, яку організовують посли європейської молоді в Україні, а саме - арт-терапію та інфо-сесію щодо гендерної рівності в Україні та ЄС
  П'ятниця, 08 Березня 2024 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
8 березня, 2024 р. студенти 1, 2, та 3 курсів УІПА взяли участь у святковому онлайн-засіданні Євроклубу УІПА на тему “Видатні жінки світу та України”.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.