Новини мереж ЄС

  Понеділок, 04 Березня 2024 Левченко Ірина Василівна Євроклуб «NEW STAR» Полтава Євроклуби
На базі кафедри міжнародних економічних відносин та туризму Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» започатковано діяльність Євроклубу, спрямованого на розвиток молодіжної дипломатії, залучення молоді до процесів створення позитивного іміджу України на міжнародній арені, пропагування євроінтеграційних процесів та європейських цінностей.
  Понеділок, 26 Лютого 2024 Шапаренко Олена Володимирівна Євроклуб УІПА (Euroclub UEPA) Харків Євроклуби
Різдвяна спільна зустріч євроклубівців УІПА та ліцею №144 м. Харків (куратор Соколова Є.Г.) пройшла 25.12.2023, офлайн, на території студентськог хабу УІПА в м. Харків.
  П'ятниця, 23 Лютого 2024 Хриплива Таїса, Олена Стебко Євроклуб "Green Land" Ромни Євроклуби
А ви знаєте, хто така Gay Browne? Впевнені, що ні. Ми і самі донедавна не чули про неї. Обговорюючи новий проєкт, шукаючи необхідні матеріали, члени Євроклубу “Green Land” натрапили на цікаву інформацію про цю неординарну людину.
  Середа, 21 Лютого 2024 Дятлова Тетяна Григорівна Євроклуб "Сузір'я" селище Новгородське Євроклуби
Сьогодні, 21 лютого, ми відзначаємо Міжнародний день рідної мови.
  Вівторок, 20 Лютого 2024 Якимець Леся Василівна Євроклуб Крок Бережани Євроклуби
Сьогодні відбулося засідання ініціативної групи Євроклубу "Крок(Крок-Ок)".
  Вівторок, 20 Лютого 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби
Щороку 21 лютого світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Євроклуб "Без кордонів",м. Дніпро, зібрав наймолодших своїх вихованців за круглим столом.
  Середа, 07 Лютого 2024 Вікторія Меліхова Світлана Яків'юк Незламні Херсон Євроклуби
06 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це вже 21 День безпечного Інтернету.
  Середа, 07 Лютого 2024 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
Євроклубівці "Сузір'я" Семенівської гімназії Київщина долучилися до акції "Склади коробку нашим котикам"
  Середа, 07 Лютого 2024 Тетяна Лепеха Сузір'я село Леляки Баришівського району Євроклуби
За інціативи євроклубівців "Сузір`я" Київщина в Семенівській гімназії пройшли заходи до Дня безпечного інтернету
  Неділя, 04 Лютого 2024 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
В процесі реалізації проєкту "Права людини - важлива європейська цінність", який підтримувався Представництвом ЄС в Україні, євроклуб "Сучасник" разом з євроклубами-партнерами створив спільну онлайн дошку, яка об'єднала дослідження в царині правозахисної діяльності в наших містах.
  Неділя, 04 Лютого 2024 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
Євроклуб "Сучасник"( гімназія №12,м.Кам'янське) з великим задоволенням долучився до проєкту "Різдвяний адвенткалендар", який реалізовувала "Асоціація євроклубів Нікополя" за підтримки Представництва ЄС в Україні.
  П'ятниця, 02 Лютого 2024 Вікторія Меліхова Світлана Яків'юк Незламні Херсон Євроклуби
31.01.2024 року проведено засідання-презентацію європейського клубу "НЕЗЛАМНІ" для учнів вчителів І-ІІІ ст. №41 Херсонської міської ради
  П'ятниця, 02 Лютого 2024 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA
Ініціатива “Посли європейської молоді” в Україні організовує продовження крутезної події “ZoomingRights 1.0”, аби ще більше та якомога цікавіше розказати про права людини та їх захист на практиці!
  Вівторок, 30 Січня 2024 Юлія Нещерет Євроклуб Білейківський ліцей Білейки Євроклуби
Проведення заходу "Європейський день захисту даних" Євроклубом Білейківський ліцей .
  Неділя, 28 Січня 2024 Наталія Кравчуновська Євроклуб "Без кордонів" Дніпро Євроклуби
27 грудня на базі науково-технічної бібліотеки ГМК України, м. Дніпро, пройшов тренінг для підлітків "Профорієнтація в умовах війни".
  Вівторок, 23 Січня 2024 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби
У Піддубцівському ліцеї стартувала міжнародна українсько-литовська програма Twinschools, що має на меті познайомити і об’єднати школи України та Литви. Twinschools – це проект-платформа, де українські та литовські учні взаємодіють дистанційно під час спеціальної 8-тижневої соціально-освітньої програми
  Четвер, 18 Січня 2024 Яна Цикункова Євроклуб MerryBox Марганець Євроклуби
Завдяки багаторічній активній громадській діяльності та досвіду отриманому у мережі євроклубів євроклуб Марганецького ліцею № 10 став учасником проєкту SKOLA + ВІД ГО “ТАБУЛА РАСА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО ПОКОЛІННЯ” та має можливість реалізовувати свої ідеї у руслі ключових компетентностей 21-го століття
  Середа, 17 Січня 2024 Андрущенко Олена Миколаївна Обласна бібліотека для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради Житомир Бібліотеки
10 січня дитячий вокальний ансамбль Польського дому Житомира «Квіти» та Житомирська обласна бібліотека для дітей та юнацтва провели творчий вечір для дітей та дорослих.
  Неділя, 14 Січня 2024 Паустовський Віктор Олександрович Шкільний європейський клуб "Єдність" Сухополов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Чернігівської обласі с. Сухополова Прилуцького району Євроклуби
Наприкінці грудня 2023 р. на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського були підбиті підсумки міжнародного конкурсу інноваційних освітніх проектів Фундації «Україна – діаспора» Фонду професора Ореста Цапа (Вінніпег, Канада) , що тривав увесь календарний рік.
  Середа, 20 Грудня 2023 Валентина Чирва Євроклуб "Сучасник" Камянське Євроклуби
11 грудня в гімназії №12 міста Кам'янського відбувся брейн-ринг "Права людини - важлива європейська цінність", присвячений Міжнародному дню прав людини та 75-річниці прийняття Загальної декларації прав людини.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.