флешмоб «День миру in UA 2017» від євроклубу "ЄвроSTELLA" Охтирської гімназії

  П'ятниця, 22 Вересня 2017 Euroquiz

В Охтирській гімназії урочистості з нагоди Дня миру відбулися 21 вересня під гаслом «Мирного неба Україні моїй». Клуб юних миротворців «Білі крила» та євро клуб «ЄвроSTELLA» організували флешмоб «День миру in UA 2017», мета якого сприяти зміцненню миру і взаєморозумінню в українському суспільстві.
Міжнародний День миру - день загального припинення вогню і відмови від насильства. Цей день покликаний не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.

Члени євроклубу "ЄвроSTELLA" Охтирської гімназії (керівник Мироняк Оксана) уже декілька років поспіль проводять заходи з нагоди відзначення Міжнародного Дня Миру. Цього року до учасників приєднався і учитель Захисту Вітчизни підполковник Юргель Ю.І. Новий склад євроклубу поспілкувався з учасником бойових дій, поділився думками щодо військового конфлікту на сході України та осбливо перйнявся проблемами дітей - вимушених переселенців,тих, чиї батьки з честю виконують свій обо`вязок,захищають Батьківщину. В Охтирській гімназії урочистості з нагоди Дня миру відбулися 21 вересня під гаслом «Мирного неба Україні моїй». Клуб юних миротворців «Білі крила» та євроклуб «ЄвроSTELLA» організували флешмоб «День миру in UA 2017», мета якого сприяти зміцненню миру і взаєморозумінню в українському суспільстві. Міжнародний День миру - день загального припинення вогню і відмови від насильства. Цей день покликаний не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.

Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.