Молодь та ЄС: СИЛЬНІШІ РАЗОМ!

  Вівторок, 09 Січня 2018 Euroquiz

Представництво ЄС в Україні четвертий рік поспіль єднає усіх знавців та друзів ЄС в рамках проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС».

Проект об’єднує між собою більшість європейських мереж України, навчальні заклади, представників громадянського суспільства та пропонує у пізнавальній формі просувати європейські цінності в Україні. Не залишиться поза увагою і молодь, яка, завдяки проекту, зможе познайомитися з історією та економікою ЄС з його цінностями та стандартами у розважальній формі.

На учасників чекають захоплюючі конкурси та безліч призів, десятки живих зустрічей та можливостей для розвитку та взаємодії.

Оберіть найцікавіше для себе:

  • Мережі ЄС – це платформа для спілкування, взаємодії, втілення найкращих ідей та проектів спрямованих на розповсюдження та застосування європейських цінностей в українському суспільстві. Мережі ЄС охоплюють різні проєвропейські спільноти, такі як експерти Team Europe, Асоціація випускників Колежду Європи, випускники EU Study Days та програми Еразмус, Молоді європейські посли, євроклуби України, Інформаційні центри ЄС, учасники European Union Visitors Programme.
  • Євровікторина – це всеукраїнська інтелектуальна онлайн-гра на тему Європи та ЄС: 5 етапів, 2 категорії питань для учасників до 14 років та старше, і понад 1 000 призів та сувенірів.
  • Конкурс відео на тему освіти та співпраці України та ЄС - це змагання за титул переможця конкурсу відеороликів від Представництва ЄС у категоріях «аматор» та «професіонал».
  • Дні кар’єри – це фестивалі з працевлаштування та навчання в різних регіонах України, де студенти зможуть пройти тренінги та зустрітися з представниками прогресивних вітчизняних та європейських компаній, дізнатися більше про ринок праці та виклики для молодих фахівців.
  • Конкурс Євроклубів – це креативне змагання шкільних євроклубів зі всієї України, завдяки якому активні учні та молодь дізнаються більше про європейські країни та можливості освіти в ЄС, використовуючи нові підходи у навчанні.

Детальну інформацію та умови участі дивіться на сайті euroquiz.org.ua За додатковою інформацією звертайтеся по телефону 044 425 7709 чи пишіть на e-mail ask@euroquiz.org.ua Приєднуйся! Грай! Вигравай! Проект «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Виконавцем проекту виступає «Фундація «Відкрите суспільство» ГО.

Приєднуйся! Грай! Вигравай!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.