«The 2018 Teacher Training Camp EXCITE» від ГО «Центр Євроініціатив» та команди волонтерів Корпусу Миру

  Середа, 28 Лютого 2018 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби

Під час THE 2018 TEACHER TRAINING CAMP EXCITE 20 всі присутні та євроклуб "ЄвроSTELLA", на практиці познайомилися з принципами сократівського семінару, дізналися про навчальні стилі та способи виправлення помилок, поговорили про мотивацію, налаштування на успіх та багато інших корисних речей.

THE 2018 TEACHER TRAINING CAMP EXCITE 20 – 21січня 2018 р. були продуктивними та цікавими для багатьох учителів Сумщини, серед яких були учителі англійської мови Охтирської гімназії Мироняк Оксана Василівна та Корнелюк Світлана Василівна.

За ініціативи ГО «Центр Євроініціатив» та завдяки команді волонтерів Корпусу Миру Glenn Anderson, Lauren Grubbs, Ben Stewart, Jaclyn White, Katie Menzies, Aaron на базі Сумського державного університету відбувся «The 2018 Teacher Training Camp EXCITE».

Саме на ньому присутні мали можливість на практиці познайомитись з принципами сократівського семінару, дізнатися про навчальні стилі та способи виправлення помилок, поговорити про мотивацію, налаштування на успіх та багато інших корисних речей. Приємним бонусом став виступ спікерки з Американських рад про академічну доброчесність та втілення її принципів у школі.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.