Свято Франкофонії в НВК №20 м. Києва

  Понеділок, 26 Березня 2018 Мірошниченко Світлана Анатоліївна Патріоти Київ Євроклуби

Вивчаючи французьку мову, ми вивчаємо і культуру цього дружнього народу. Тож, 20 березня, у Міжнародний День Франкофонії, євроклубівці НВК №20 "Патріоти" об'єднали учнів та вчителів, щоб відзначити це свято.

20 березня - Міжнародний День Франкофонії (Journee Internationale de la francophonie), для всіх, хто говорить, а також вивчає і любить французьку мову!

Сьогодні це свято відзначили в НВК №20. Така подія дає можливість показати, що такою ж красивою і мелодійною, як українська мова, є ще і французька. Вчителі та учні НВК №20 підготували захід «Кіно без камер», де учні вміло показали свою акторську майстерність, представивши сцени з відомих іноземних мультфільмів та фільмів, також в програмі були пісні французькою мовою та музичні конкурси. Серед почесних гостей були Фабріс ПЕТО, аташе Посольства Франції в Україні з питань співробітництва в галузі французької мови, Дезі Оддон, Олександр Семикрас, Олег Сидоренко, Надія Бондар, Валерій Павлюк, Ніна Аврамич, Мар'яна Майорова, вчителі та учні шкіл м. Києва.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.