День Кар'єри ЄС 17 квітня у місті Вінниця

  П'ятниця, 13 Квітня 2018 Світлана Жильцова Інформаційний центр ЄС у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса Вінниця ІЦ ЄС

17 квітня 2018 року в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса на базі Інформаційного центру ЄС та за підтримки Представництва ЄС в Україні відбудеться захід "День Кар'єри ЄС".

Інформаційний центр ЄС при ДонНУ імені Василя Стуса має честь анонсувати проведення Дня Кар'єри ЄС за підтримки Представництва ЄС в Україні в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса 17 квітня 2018 року!

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує до участі у «Дні кар’єри ЄС», який пройде 17 квітня 2018 р., з 10.00 по 17.00 у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса за адресою: вул. 600-річчя, 21, 7 поверх, актова зала.

“День кар’єри ЄС” - це захід, що має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді у європейському вимірі,  а також проведення виставки вакансій.

Спікерами заходу будуть представники програми Erasmus+, Бюро Програм Європейської Комісії «Креативна Європа», Європейської Ради аспірантів та молодих вчених, представники мереж ЄС, Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, науковці ДонНУ імені Василя Стуса тощо. В рамках заходу буде проведено наступні тренінги:

  • «Грантова допомога програми ЄС "Креативна Європа" та особливості участі для України». Тренер: Ксенія Калина, експерт Програми «Креативна Європа», Національне Бюро програми ЄС "Креативна Європа".
  • «Резюме по-європейськи. Співбесіда на роботу твоєї мрії». Тренер: доцент кафедри менеджменту та поведінкової економіки Донецького національного університету імені Василя Стуса, к.е.н. Середа Г.В.
  • «Як отримати стипендію на навчання за програмами Еразмус+. Кроки подачі успішної заявки». Тренер: менеджер з індивідуальних можливостей ERASMUS+ Катерина Жданова.

 

Під час заходу відбудеться панельна дискусія за участі представників мереж ЄС на тему «Можливості ЄС для професійного та кар’єрного зростання української молоді: конкурентні переваги для майбутнього». Гості заходу зможуть взяти участь у тренінгах, що присвячені грант-менеджменту, написанню резюме, проходженню співбесіди та участі у програмі мобільності Erasmus+.

У рамках «Дня кар’єри ЄС» представники бізнесу, підприємств, організацій, міжнародних інституцій, програм та фондів зможуть презентувати відкриті вакансії для працевлаштування молоді в європейських компаніях, програми продовження навчання та стажування за кордоном, а також курси вивчення європейських мов.

За додатковою інформацією звертайся до Осмоловської Анни  за телефоном  050 717 6167 або пишіть на e-mail a.osmolovska@donnu.edu.ua

«День кар’єри ЄС» у м. Вінниця є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у м. Вінниця, в рамках проекту “Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні”, який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією “Фундація “Відкрите суспільство”. Більше про проект на сайті http://euroquiz.org.ua


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.