Участь євроклубівців СШ№12 м.Кам'янського в тренінзі"Мистецтво ведення дискусій"

  П'ятниця, 20 Квітня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби

19.04.2018 р. колективом КЗ „Дніпропетровський дитячо-юнацький центр міжнародного співробітництва” ДОР був проведений тренінг „Мистецтво ведення дискусії – шлях до порозуміння” обласного молодіжного Проекту „Молодь Дніпропетровщини крокує до світового інформаційно-освітнього простору”.

Мета заходу - підвищення рівня поінформованості, розширення знань підлітків і молоді про безконфліктне розв’язання проблем, толерантність у веденні дискусії, про інтелектуальні змагання та набуття навичок з підготовки та ведення цивілізованого діалогу, враховуючи Рік державної мови на Дніпропетровщині.

Учасники заходу, євроклубівці шкіл області та СШ№12 м. Камянського, навчились аргументовано будувати свою позицію під час дискусії, досліджувати ситуацію, критично оцінювати та знаходити необхідну інформацію, толерантно спілкуватись з опонентами та провели навчальні дебати за такими темами: „Використання тварин для розваг аморально”; „Шкільну форму треба відмінити”; „Інтернет шкідливий для розвитку дитини”; „Хлопчиком бути легше ніж дівчинкою”; „Експати – не патріоти”. Отримані навички та їх вдосконалення допоможуть учасникам тренінгу на шляху до успіхів у навчальній сфері, ефективно відстоювати свої погляди та переконувати людей.

Людина, яка пройшла школу дебатів, має безперечну перевагу перед iншими громадянами, бо на її боцi сила знання; правильно органiзований процес мислення; ясно, чiтко, ефективно та переконливо викладені думки. В заході взяли участь 13 команд з усієї Дніпропетровської області.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.