Безпека життєдіяльності: європейський досвід - учням

  Неділя, 29 Квітня 2018 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

28 квітня у багатьох країнах світу відзначається Всесвітній день безпеки праці. Ця дата внесена у календарі з метою забезпечення належної організації праці, дотримання безпеки праці. У ЗЗСО І-ІІІ ст.с. Піддубці Волинської області з цієї нагоди був організований і проведений Тиждень безпеки життєдіяльності.

28 квітня у багатьох країнах світу відзначається Всесвітній день безпеки праці. Ця дата внесена у календарі з метою забезпечення належної організації праці, дотримання безпеки праці.

У ЗЗСО І-ІІІ ст.с. Піддубці Волинської області з цієї нагоди був організований і проведений Тиждень безпеки життєдіяльності. На тематичній лінійці учні отримали цікаву інформацію про особливості праці неповнолітніх в Україні, яку учні 10 класу підготували разом із вчителем правознавства Стадницькою Тамарою Олександрівною та педагогом-організатором Тодорович Аллою Ярославівною. Разом з класними керівниками школярі провели тематичні виховні години на тему «Захищене і здорове покоління».

Медсестра закладу Хведенчук Валентина Миколаївна провела для початкової школи просвітницькі бесіди з елементами тренінгу на тему: «Все про іграшки», «Використання дезінфекції». Учні мали змогу на перервах переглянути мультики про безпечну поведінку у різних ситуаціях.

26 квітня, у День Чорнобильської трагедії, на сцені сільського клубу вчитель біології Супрунець Анна Михайлівна і педагог-організатор Тодорович Алла Ярославівна представили громадськості села виховний екологічний захід на тему: «Наслідки Чорнобиля як результат недбалості людини». Запрошені гості – ліквідатори аварії на ЧАЕС – поділилися із учасниками спогадами про ті події.

Євроклуб школи «Сузір’я» під керівництвом педагога-організатора провів засідання на тему: «Європейський досвід у сфері охорони праці». Євроклубівці через відеосюжети, диспути, сюжетно-рольові ігри обговорили проблематику охорони праці в Україні та ЄС. Учні дізналися багато нового і, на їх думку, знання про європейський досвід охорони праці обов’язково знайдуть у їх житті практичне застосування.

У бібліотеці щколи працює тематична виставка «Україна – ЄС: грані співпраці», на фоні якої всі учасники Євроклубу зробили фото на згадку.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.