Здійснили "навколосвітню" подорож за один день!

  Вівторок, 29 Травня 2018 Горбенко Валентина Миколаївна Євроклуб “Linking Hearts” Черкаси Євроклуби

Останній навчальний день у школі виявився різнобарвним та надзвичайно цікавим! Адже підсумовуали роботу в проекті "Навколо світу за один день".

І хоч назву проект має таку собі "швидку", його реалізація, насправді, тривала не один день. Кожен клас обирав собі країну, яку ретельно вивчав упродовж кількох місяців. Це і адміністративний устрій та географічне розташування, й клімат, флора і фауна, це й історія країни та видатні історичні постаті, це науковці та їхні відкриття світового значення, врешті решт це звичаї та культурна спадщина. Знайомилися й з тим, чим живе країна сьогодні і що можна побачити цікавого, відвідавши її.

Сьогодні ж класні кімнати перетворилися на міні-держави, де учні предствили створені ними віртуальні подорожі обраними країнами.

Яскравого колориту додали елементи національного декору в класах, національні костюми та страви. Сьогодні коридорами школи прогулювалися "гості" з Німеччини, Грузії, Японії, Італії, Білорусі, Туреччини, Іспанії та інших країн, а усі бажаючі здійснити навколосвітню подорож не потребували візи й вільно перетинали кордони бажаної країни.

Отже, навчання буває не тільки за партою!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.