Кам'янське зустрічає делегацію Представництва ЄС в Україні

  Неділя, 16 Вересня 2018 Чирва Валентина Василівна Євроклуб "Сучасник" Кам'янське Євроклуби

11 вересня 2018 р. до Кам'янського завітала делегація Представництва ЄС на чолі з Вікторією Давидовою (радницею з питань преси та інформації).Представники делегації зустрілися з представниками міської влади, громадськими діячами,педагогами та представниками середнього та малого бізнесу з метою інформування про європейські проекти для України. Але найцікавіша подія очікувала молодь міста - євроклубівців кам'янських шкіл.

Учні п'яти шкіл міста взяли участь в захоплюючому змаганні - брейн-рингзі від Представництва ЄС, який провів Станіслав Корольков (координатор інформаційної компанії "Будуймо Європу в Україні").

«Брейн-ринг на європейську тематику – це гра, яка допоможе в інтерактивній спосіб покращити знання про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя. Я бажаю інтелектуальній учнівській молоді міста Кам`янського успіхів у цій грі», – зазначила радниця з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні пані Вікторія Давидова. Члени євроклубів "Сучасник", "Меридіан", "Victory", "Unity", "Європейська єдність" показали глибокі знання,командний дух та оптимістичний настрій ,налаштованість на перемогу.

Приємною несподіванкою стала велика кількість призів, які отримали не тільки переможці. Раділи за своїх вихованців і вчителі-координатори євроклубів. Сподіваємося на подальшу співпрацю з Представництвом ЄС в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні"!

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.