«День кар’єри ЄС» у Львові

  Четвер, 20 Вересня 2018 admin Інформаційний Центр ЄС Київ ІЦ ЄС

Інформаційний центр Європейського Союзу та ЛНУ ім. Івана Франка запрошують приєднатися до «Дня кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні, що пройде 26 вересня з 10.00 по 16.00 у ЛНУ ім. Івана Франка за адресою: вул. Університетська, 1.
Ти знайдеш все, що потрібно для якісного професійного розвитку та старту кар’єри у компанії своєї мрії за європейськими стандартами.

Не готовий одразу виходити на роботу? Тоді приходь на «День кар’єри ЄС», щоб підвищити свій професійний рівень на тренінгах з важливих робочих навичок від професіоналів-практиків.

У «Дні кар’єри ЄС» візьмуть участь представники найкращих компаній м. Львова, серед яких – представники великих європейських компаній. Ти зможеш поспілкуватися з їх менеджерами, дізнатися про наявні вакансії, записатися на стажування чи одразу ж пройти співбесіду.

Розпочне День кар’єри ЄС - Мотиваційна конференція «Глобальні кар’єрні виклики для української молоді» із класними спікерами та чудовими історіями успіху.

На тебе чекають тренінги:

  • Тренінг 1. «Програма Еразмус+ для студентів: заповнення заявка та отримання стипендії». Оксана Краєвська, Еразмус+
  • Тренінг 2. «Відеорезюме та співбесіда онлайн: креативні лайфхаки для тебе». Мар’яна Лісовська, онлайн-підприємець; Зоряна Плахотнюк, бізнес-тренер.

Також дізнаєшся про безкоштовні програми навчання у ЄС, які допоможуть тобі підвищити професійний рівень та отримати диплом європейського зразка.

Реєстрація – https://goo.gl/gSrdp8

Більше інформації у події у соціальній мережі Фейсбук - https://goo.gl/LDRuZS 

Обов’язково беріть своє резюме!

За додатковою інформацією звертайся до координаторів заходу: Ірина Сновидович, Маріанна Кохан, Наталія Антонюк (тел. +38 095 5944134, тел. + 38 096 3170796, тел.+38 0679682794) lnucareerforum@ukr.net  marianna.kokhan@gmail.com, nantonyk@yahoo.com.

Знайди омріяну роботу європейського рівня! Працюй за європейськими стандартами!

«День кар’єри ЄС» у м. Львів є заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС у м. Львів в рамках проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні», який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією «Фундація «Відкрите суспільство». Більше про проект на сайті www.euroquiz.org.ua


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.