Блоги: Юлія Біденко

24.04.2019   22:00
Team Europe
Meanwhile some people still producing the borderlines, concerning the President elections, we are getting stronger being united by European Values!
My assessment that, here in Kharkiv, we have the most educated and motivated people who are engaged in EU Networks (comparatively to the others regions of Eastern and Southern Ukraine).
06.07.2018   18:00
Team Europe
Підсумки проекту ЄС-ПРООН «Рада за Європу». Зменшення законодавчого цунамі, підвищення кадрового потенціалу апарату ВРУ, збільшення підзвітності та відкритості - досягнення лише часткові, але рух є.
08.06.2018   08:00
Team Europe
Незважаючи на доволі «безпрецендентні» заходи безпеки після террактів у Брюселі, потрапити до Парламенту набагото легше, ніж до відділів Європейської Комісії, адже в першому випадку ти не повинен пояснювати навіщо ти йдеш...
06.04.2018   10:00
Team Europe
Центр «Нова Європа» провів дискусію «Харківський вимір євроінтеграції», яка, на мою думку, була вдалою через представленість серед спікерів та учасників різних груп та позицій- від оптимістичних до критичних.
Посол Латвії в Україні Juris Poikāns поділився досвідом євроінтеграції Латвії та відверто висвітлив виклики, що стоятимуть і перед нашою економікою та суспільством (чим підкорив студентську молодь). Андрей Колос надав доволі переконливі цифри щодо сертифікації продукції харківських виробників в ЄС та кон’юнктури товарообігу та інвестицій. Дмитро Булах намагався показати, що більшість ризиків ми, нажаль, вже зазнали в період з 2014 року, що має підштовхнути рухатись країну та регіонтв напрямку ЄС з набагато меншими ваганнями.
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.