Блоги: Тетяна Семелітко

30.05.2019   10:00
Коледж Європи
Працівників держсектору, громадських організацій, преси та бізнесу 4 червня запрошують на запуск другого циклу інкубаційної програми EU Association #Lab. Дізнайтеся, як втілити в життя свої інноваційні євроінтеграційні проекти!
27.05.2019   18:00
Коледж Європи
отже, за результами виборів до Європарламенту диктат євроскептиків скасовується, а найбільше місць матимуть друзі України - the European People`s Party. те, що вони обстоюють Об'єднану Європу, плюс загалом висока явка європейців на цих "недомашніх" виборах не може не тішити. вразило, як багато молоді голосувало за "зелених", тобто за стале майбутнє нашої планети ))
01.08.2018   11:00
Коледж Європи
Це особливо цінно в передвиборчий період.
Велика подяка Посольству та уряду Швеції.
20.07.2018   21:00
Коледж Європи
З ким ще ми могли поговорити про геополітику та наших дітей як не з дорогими колегами з Асоціації випускників коледжів Європи під час зустрічі, яка відбулася сьогодні на вечірці з посолом Бельгії.

Особлива подяка Його Високоповажності Люку Якобсу за підтримку реформи ЗМІ та здійснення навчальної поїздки до Бельгії кілька років тому, яка виявилася дуже цінною.
26.06.2018   17:00
Коледж Європи
Why nations succeed або про "монстра в кайданах", в оригіналі - Shackled Leviathan (привіт Гоббсу з його могутньою державою-левіафаном):
На розбудові сильних інституцій акцентувалось безліч разів.
і тут вуаля - концепція спроможної держави, як США чи Великобританія - то яка спроможна і конфлікти вирішувати, і публічні послуги надавати (тож в ній поєднується ідивідуальний прогрес з інклюзивністю, і добробут з безпекою), та при цьому її постійно стримує і збалансовує громадянське суспільство.
21.06.2018   15:30
Коледж Європи
В цю суботу знову попрактикували з коледжанцями вельми непростий формат дебатів - у Британському парламентському стилі, англійською мовою.
Коли маєш чітку роль в команді Уряду чи Опозиції і мусиш винаходити аргументи, скажімо, проти вступу України до ЄС, якщо тобі випала за жеребкуванням опозиційна роль.
14.06.2018   14:00
Коледж Європи
Ємкі тези і "живі" приклади почула у виступі Наталі Микольської, заступниці Мінекономрозвитку на Форумі #РПР
"ЧиЄ вікно можливостей для реформ за рік до виборів"
© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.