01.06.2019   11:00
YEA

Влада чи громадськість?

Багато скептиків кричать, що молодь нічого не хоче, нічого не робить та нічого не змінить! Насправді це не так!
Майже рік Студентська рада Львова та Львівський офіс Консультативної місії ЄС в Україні плідно співпрацюють!

Протягом цього часу створена робоча група з молоді, а саме студентів Львівських ВНЗ (до яких може доєднатися будь хто), які плідно працюють над вирішенням проблем безпеки на локальному, національному та міжнародному рівнях. 

В грудні 2018 року, поки Денис був на проекті в Північній Македонії????????, представники робочої групи мали нагоду презентувати свої напрацювання з проекту безпеки перед представниками влади на обласному рівні.
Згодом, як мені стало відомо, ці напрацювання по проекту втілили в життя на Львівщині, а також в малих населених пунктах Європейського союзу.
Про це я вже дізнався у Києві, на конференції "Діалог заради безпеки" та обговореннях VI Зустрічі Парламентсько-Громадської платформи, які відбулися 22 та 23 травна, та були організовані Консультативною місією Європейського союзу.
Я вдячний представникам Консультативної місії ЄС, а саме Patrick Hofman та Володимир Гушулей за можливість приймати участь в цих дуже важливих заходах для України, дізнатися багато нового та цікавого, та від імені всієї Студентської ради Львова вдячний вам, що даєте можливості молоді розвиватися, отримувати безцінний досвід та знання, а також за те що їх мотивуєте працювати над собою!
Дякую Вам!

 

Тепер ще з більшою впевненістю та гордість можу сказати: - Молодь змінює країну! А це ГОЛОВНЕ!

P.S. Кафедра політології та міжнародних відносин можете пишатися, 90% робочої групи, це студенти саме вашої кафедри, 1,2,3 курси! Єєєєєє, як круто???? а саме студенти Національний університет "Львівська політехніка"

EUAM Ukraine
Студентська Рада Львова

#youth #youngeuropeanambassador #euam #students #reforms #kyiv#ukraine #project @ Kyiv, Ukraine