Знайомство з куточком Єпропи у Городенківській центральній бібліотеці для дітей

  Четвер, 27 Червня 2019 Колодницька Тетяна Сергіївна Івано-Франківська обласна бібліотека для дітей Івано-Франківськ Бібліотеки

Городенківська центральна бібліотека для дітей приєдналась до участі у проекті «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Проект запроваджений Представництвом Європейського Союзу в Україні з метою розширення інформаційних ресурсів бібліотек, популяризації знань про ЄС та європейську інтеграцію України.

В рамках проекту в бібліотеці відбулося відкриття інформаційного куточка Європейського Союзу «ЄС на книжковій полиці». Тут представлена символіка Європейського Союзу, хештег проекту, прапор, карта ЄС, методичні матеріали про ЄС, та інші.

В спеціальному шоу боксі зберігаються інформаційні матеріали про ЄС, які допоможуть користувачам поповнити свої знання про історію, напрямки діяльності, принципи функціонування Європейського Союзу.

Діти з захопленням переглядають літературу яку бібліотека отримала у рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Ласкаво просимо всіх бажаючих відвідати європейський куточок, адже це гарна нагода дізнатися більше про сусідні країни, зібратися разом та порозважатися.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.