Відкриття інформаційного куточка "ЄС на книжковій сторінці"

  П'ятниця, 05 Липня 2019 Жижера Валентина Іванівна Дитяча бібліотека Нововодолазької селищної ради Нова Водолага Бібліотеки

В дитячій бібліотеці Нововодолазької селищної ради був створений інформаційний куточок "ЄС на книжковій сторінці"

Дитяча бібліотека Нововодолазької селищної ради приєдналася до участі у проекті »Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Проект запроваджений Представництвом Європейського Союзу в Україні з метою розширення інформаційних ресурсів бібліотек, популяризації знань про європейську інтеграцію України та знань про ЄС.

В рамках проекту в дитячій бібліотеці був створений інформаційний куточок «ЄС на книжковій сторінці». На ньому представлені інформаційні матеріали та література про Європейський Союз. Користувачі бібліотеки діти різних вікових категорій з захопленням відкрили для себе Європу за допомогою матеріалів представлених на виставці. Зокрема познайомилися з матеріалами про історію створення ЄС та як він працює, про те що Україна оголосила курс на європейську інтеграцію, дізналися про навчання в Європі та гранти, які надаються країнами ЄС. Особливо сподобалася дітям мапа на якій позначені країни учасниці ЄС та паспорт Європейського Союзу.

З цікавістю діти ознайомилися з такими матеріалами як «Відкрий для себе Європу» та «Європа – гра». То ж ласкаво просимо всіх бажаючих дітей та дорослих до дитячої бібліотеки ознайомитися з інформаційним європейським куточком та більше дізнатися про європейські країни.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.