Відкриття куточку "ЄС на книжковій полиці" у Сторожинецькій районній дитячій бібліотеці

  Вівторок, 27 Серпня 2019 Віоріка Тодорівна Маніліч Сторожинецька районна дитяча бібліотека Сторожинець Бібліотеки

У рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» Сторожинецька районна дитяча бібліотека отримала від Представництва Європейського Союзу в Україні методичні матеріали для оформлення Куточка Європейського Союзу: «ЄС на книжковій полиці», до якої увійшли також інформаційні матеріали, а також література про Європу, що є у фонді дитячої книгозбірні.
20 червня відбулася презентація куточку ЄС «#EUBOOKSHELF». Працівники бібліотеки знайомили присутніх користувачів з цікавими фактами про європейські країни.

Україна – це невід’ємна частина Європи як географічно, так і історично. Діти мають розуміти значення європейських цінностей для розвитку країни. У рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» Сторожинецька районна дитяча бібліотека отримала від Представництва Європейського Союзу в Україні методичні матеріали для оформлення Куточка Європейського Союзу: «ЄС на книжковій полиці», до якої увійшли також інформаційні матеріали, а також література про Європу, що є у фонді дитячої книгозбірні.

20 червня відбулася презентація куточку ЄС «#EUBOOKSHELF». Працівники бібліотеки знайомили присутніх користувачів з цікавими фактами про європейські країни. Брошура «Відкрий для себе Європу» – надала можливість користувачам дізнатися про клімат, мови, історію, економіку цього континенту. Цікавими та корисними стали і питання Євровікторини.

Щоб рухатись вперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. Створення куточка Європейського Союзу - це можливість користувачам бібліотеки дізнатися більше про Європейський Союз, його історію, інституції та органи ЄС, а також ближче познайомитися з країнами - членами ЄС. Таким чином наповнити нашу бібліотеку цікавими заходами та новим сучасним змістом.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.