Про ЄС та європейські цінності

  Понеділок, 09 Вересня 2019 Гребень Галина Сергіївна Скадовська центральна бібліотека для дітей комунального закладу Скадовськ Бібліотеки

Скадовська центральна бібліотека для дітей презентує проект "ЄС на книжковій полиці" учням Скадовської ОЗ СНВК "Академічна гімназія"

Скадовська центральна бібліотека для дітей вітала учнів ОЗ СНВК "Академічна гімназія" у великій концертній залі районного будинку культури ім. Т. Шевченка на заході "Про ЄС та європейські цінності".

На початку навчального року вирішено було поговорити про людську гідність, тему, на перший погляд, досить просту, та дуже глибоку. Обговорення, вправи та вікторини допомогли дітям не лише дати визначення таким поняттям, як "гідність" та "честь", а й згадати власний досвід гідних вчинків.

Бібліотекарі презентували матеріали проекту "ЄС на книжковій поличці", що у вільному доступі знаходяться у нашій бібліотеці. Обговорювали і європейські цінності: демократію, права та свободи людини,рівність перед законом та інші.

Сила Європи – це ті непорушні цінності, завдяки яким вона і понині залишається найвпливовішим центром світової цивілізації. А єдність цих цінностей – фундамент, на якому стоїть Європейський Союз. Європа – це не лише геополітика та економіка. Це готовність йти на розумний компроміс, щире бажання уникнути конфліктів через мовні, культурні, етнічні, конфесійні особливості націй. Цьому нам треба вчитися.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.