Інформаційні експрес-хвилинки для школярів у Чаплинці

  Субота, 14 Вересня 2019 Наталія Попова Херсонська обласна бібліотека для дітей м. Херсон Бібліотеки

Отримавши від Представництва ЄС в Україні методичні матеріали про Європейський Союз, бібліотекарі Чаплинської центральної бібліотеки організували Куточок «ЄС на книжковій полиці» і розгорнули роботу з європейської просвіти юних користувачів.

Завдяки участі у цьому проекті бібліотечна скарбничка поповнилася цінною літературою про історію створення Європейського Союзу та про країни, які ввійшли до його складу, про європейські цінності та здобутки громадянського суспільства у об’єднаній Європі.

Для нас, дитячих бібліотекарів, особливо важливо, що інформація в книгах викладена в доступній для дітей формі. Тому читачі різного віку під час інформаційних експрес-хвилинок із задоволенням знайомляться з літературою, представленою на виставці. Їх цікавить інформація про ЄС, його історію та сучасність, населення країн – членів Європейського Союзу, їхні столиці та історичні пам’ятки.

Ми впевнені, що цей Куточок і надалі буде користуватися неабияким попитом серед користувачів і завдяки цій літературі діти зможуть поглибити свої знання про ЄС та розширити свій кругозір. Лідія Бугайова, смт Чаплинка Херсонської області


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.