Круглий стіл для євро та еко клубів Миколаєва присвячений екологічним проблемам України та методам їх вирішення використовуючи досвід країн ЄС.

  Середа, 25 Вересня 2019 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби

Ось і підійшов той час, коли осінь взяла свої права. Час, коли жовте листя застилає усе навколо. Але це той же час, коли ті, хто забуває про навколишнє середовище та про людей, що живуть поряд, спалює листя у себе на подвір’ях. Саме про цю та інші екологічні проблеми обговорювали члени Євро та Еко клубів міста на заході Євроклубу "Діалог" та Обласного Екоклубу «ЄвроЕколог».

Багато проблем з екологією існує у Миколаївській області, та й екологічні проблеми усієї України мають великий вплив на нас. Саме про це діти спілкувалися з директором ОЕНЦУМ Таїсією Броніславівною Троїцькою та керівником екоклубу Артемом Яковлєвим.

Діти з клубів 45 школи, Академії дитячої творчості, Муніципального колегіуму, Юридичного ліцею, школи №1 показали свою обізнаність з екологічних проблем міста та запропонували свої ідеї з вирішення цих проблем.

Також учасники заходу поділилися тим, що вже робиться у їх школах для збереження та відновлення навколишнього середовища. Вони вже не один займаються роздільним збором сміття, висадкою зелених насаджень, прибиранням узбережь річок та лісосмуг, та багато чим ще. Але проблем багато і не всі з них діти зможуть вирішити самотужки, саме тому, вони висловили сподівання на допомогу влади у їх діяльності.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.