Євроквест "Стежинками Європи" Миколаївського міського молодіжного ЄвроКлубу "Діалог" продовжує свій шлях.

  Середа, 25 Вересня 2019 Яковлєв Артем Сергійович Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб "Діалог" Миколаїв Євроклуби

Євроквест «Стежинками Європи» продовжує свій шлях. На останньому святкуванні Дня Європи євроклуби міста прийняли рішення, що потрібно провести квест саме для євроклубів міста. І ось 20 вересня 2019 року Миколаївський міський Євроклуб «Діалог» провів такий квест для клубів 45 школи, Академії дитячої творчості, Муніципального колегіуму, Юридичного ліцею, школи №1.

Цей захід пройшов на базі актової зали 45 школи. Учасники мали можливість взяти участь у повній версії квесту, яка була апробована вперше і складалася з 8 міні-ігор. Ці ігри перевіряли їх знання про різні аспекти життя країн Європейського Союзу, їх логіку, комунікабельність та навіть почуття гумору. Перше місце у квесті посіла команда Юридичного ліцею, а друге Школи №1 ім. Олега Ольжича.

І це було не все, бо у рамках заходу була презентована нова гра ЄвроКлубу «Діалог» EuroAlias, яка була розроблена євроклубівцями. У цій грі перемогу отримала команда Академії дитячої творчості. Усі переможці отримали призи від Представництва ЄС в Україні, але, як завжди, найціннішими призами були добрі емоції та нові знання.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.