Члени міжнародного клубу "PrimeStar" проти буллінгу та мобінгу.

  Субота, 28 Вересня 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби

У рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу, ініційованого Міністерством Юстиції України, з 16 по 20 вересня в Охтирській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 соціально-психологічною службою були проведені заходи під гаслом «Разом проти булінгу!».

До проекту долучилися і члени Міжнародного клубу "PrimeStar" Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 (керівник Мироняк Оксана). Метою проведення заходів у рамках тижня є інформування про булінг, його види, відповідальність за вчинення булінгу, механізми реагування на випадки булінгу і захист постраждалих осіб.

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу У рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу, ініційованого Міністерством Юстиції України, з 16 по 20 вересня в Охтирській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 соціально-психологічною службою були проведені заходи під гаслом «Разом проти булінгу!». До проекту долучилися і члени Міжнародного клубу "PrimeStar" Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 (керівник Мироняк Оксана). Метою проведення заходів у рамках тижня є інформування про булінг, його види, відповідальність за вчинення булінгу, механізми реагування на випадки булінгу і захист постраждалих осіб.

У початковій ланці відбулися заняття з елементами тренінгу «Ми проти булінгу», «Стоп булінгу», «Як уникнути конфлікту». Бажаючі отримали буклети, як захистити себе і своїх друзів. Перед учнями 4-А класу виступила журналістка суспільного мовлення Каріна Король (м.Суми), з актуальною темою «Кібербулінг. Захисти себе сам». Кожен бажаючий мав можливість висловити власну думку та свій погляд на дану тематику.

Для учнів 5-11 класів була проведена інформаційна прес – інформація під назвою «Мій світ без булінгу», тренінгові заняття «Протидія булінгу в дитячому середовищі», перегляд та обговорення відеороликів «Булінгу – НІ». Всі проведені заходи були спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування в суспільстві нульової толерантності до явища булінгу.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.