"По Європі з книгою": літературна мандрівка в Дворічанській дитячій районній бібліотеці

  Середа, 16 Жовтня 2019 Рєзнік Ольга Вікторівна Дворічанська ДБ смт. Дворічна Бібліотеки

«По Європі з книгою», - таку літературну мандрівку в дитячій бібліотеці здійснили нещодавно учні 5-Б кл. Дворічанської школи.
Всім відомо, що мандрувати цікавіше з тією людиною, яка добре знає країну. В нашому випадку, такими провідниками для дітлахів стали європейські письменники.

Саме вони допомогли працівникам дитячої бібліотеки здійснити з учнями подорож країнами Європи.
Матеріали, представлені в куточку ЄС, допомогли дітям в ігровій формі також познайомитись з різноманітними країнами Євросоюзу, дізнатися про їх визначні історичні та архітектурні пам’ятки, прапори, грошові обігові знаки, тощо.

В нашому випадку, такими провідниками для дітлахів стали європейські письменники. Саме вони допомогли працівникам дитячої бібліотеки здійснити з учнями подорож країнами Європи. Так, разом з Астрід Ліндгрен ми побували в Швеції, Артуром Конан Дойлем – у Великобританії, Малгожатою Стрековською-Зарембою – у Польші. Завдяки енциклопедичним виданням учні познайомились з цікавинками, що стосуються країн Європи, а з біографічних книг дізналися про видатних митців-європейців Леонардо да Вінчі та Альберта Енштейна, культурне та наукове надбання яких нині належить всьому людству.

Матеріали, представлені в куточку ЄС допомогли дітям в ігровій формі познайомитись і з іншими країнами Євросоюзу, дізнатися про їх визначні історичні та архітектурні пам’ятки, прапори, грошові обігові знаки.

Сподіваємось, що та невимушена зацікавленість, яку викликала у дітей наша мандрівка, допоможе їм усвідомити необхідність єднання України з сім’єю європейських народів. Ольга Рєзнік, заступник директора Дворічанської РЦБС по роботі з дітьми.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.