Святкуємо День народження ЄС.

  Понеділок, 04 Листопада 2019 Мироняк Оксана Василівна «PRIME STAR» Охтирської ЗОШ №1 м.Охтирка, Євроклуби

Члени міжнародного євроклубу "PrimeStar" Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів # 1 (керівник Мироняк Оксана) завітали до Пункту європейської інформації Охтирської МЦБС з нагоди Дня народження Європейського Союзу, який традиційно відзначається 01 листопада. Євроклубівці переглянули відео, попрацювали із інформаційними памятками комунікаційної кампанії "Прямуємо разом" про результати, переваги та можливості співпраці України та ЄС.

Цікавою була інформація про про заснування Європейського Союзу, співпрацю України з Європейським Союзом, Угоду про асоціацію України з ЄС, комунікаційну компанію Представництва ЄС в Україні «Прямуємо разом». Учні переглянули відеоролики:

  1. «65 років утворення ЄС»,
  2. «Як виник Європейський Союз»,
  3. «Як влаштований Європейський Союз», «Європейська ідея та переваги співпраці України з ЄС».

А закріпити свої знання про Європейський Союз члени євроклубу змогли, зігравши у «ЄвроQuiz ». Він поділявся на три розділи: «Історія ЄС. Символи», «Устрій та інституції ЄС», «Європейські політики». На більшість питань учні відповіли вірно, що свідчить про високий рівень знань та ерудицію членів євроклубу. Висловлюємо слова вдячності Журавель Н. Д., провідному бібліографу Охтирської МЦБС та координатору Пункту ЄІ. Захід відбувся в рамках "Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018 - 2021 роки ".


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.