Насичений листопад для євроклубівців "Меридіан"

  Неділя, 24 Листопада 2019 Ольга Ігнатенко Євроклуб " Меридіан" Лиманської ЗОШ №4 Лиман Євроклуби

Євроклубівці, як завжди, не можуть стояти осторонь знаменних подій в школі: День української письменності, святкування Дня Європи, День Толерантності, " Стоп булінг",участь в міжнародних проектах...

У Лиманській ЗОШ І-ІІІ ст.4 відбувся позакласний захід "Веселкова наша мова" до Дня української писемності та мови. На свято завітав Нестор Літописець, Пані Словесність із своїми помічницями:пані Фонетика, Морфологія,Лексикологія та Пунктуація.

"Гості" перевірили знання учнів,кмітливість,оцінили артистичність. 12.11.2019 у Лиманській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 відбулася зустріч учнів 5-Г, 6-В, 7-В класів із начальником відділу Лиманського бюро правової допомоги Вороним А.І. та головою правління ГО «УБД» Вороновим А.І.

Під час зустрічі з дітьми проведена профілактична бесіда з елементами тренінгу на тему: «Стоп булінг: поняття, ознаки, відповідальність». У рамках Тижня безпеки дорожнього руху інспектором СРПП № 2 Лиманського відділення полії старшим лейтенантом поліції Єсауловим Д.С. та поліцейським цього ж відділення старшим сержантом поліції Слищенком Є.М. проведена вікторина «Чому слід чітко дотримуватися правил дорожнього руху». Учителі та діти висловлюють щиру подяку гостям за цікаву, корисну інформацію.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.