Вплив коронавірусу на розвиток європейської інтеграції

  П'ятниця, 10 Квітня 2020 Максимчук Тамара Європа Луцьк Євроклуби

Студенти та викладачі Луцького НТУ за підтримки Євроклубу «Європа» обговорили важливі питання впливу коронавірусу на розвиток європейської інтеграції

Попри карантин Євроклуб Луцького НТУ не пропустив можливості провести онлайн-засідання та обговорити важливі питання впливу коронавірусу на розвиток європейської інтеграції. У цікавій дискусії прийняли участь проректор Луцького НТУ Олена Ковальчук, декан факультету бізнесу Надія Ковальчук, викладачі кафедри міжнародних економічних відносин Луцького НТУ та активні студенти ЗВО.

Поширення вірусу COVID-19, більше відомого під назвою «коронавірус», стало глобальною подією в сфері охорони здоров’я, яка спричинила занепокоєння держав — членів європейської спільноти. Одні країни намагаються стримати поширення нового вірусу, а інші готуються до можливих випадків інфікування. Для європейських країн – вірус, як виклик єдності. Політичні експерти у всьому світі намагаються передбачити потенційні наслідки, які спричинить криза, викликана вірусом COVID-19, для наших демократій, однак поки що однозначних відповідей немає. Але однозначно поширення вірусу вплинуло не лише на здоров’я та безпеку громадян, а й на їх свідомість та вміння адаптовуватися в нових реаліях, на геополітичну та економічну ситуацію.

Дякуємо всім за цікаву бесіду та до нових зустрічей!!!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.