День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці

  П'ятниця, 08 Травня 2020 Спіріна Зоя Анатоліївна Бібліотека-філія №1 міста Бердянська Бердянськ Бібліотеки

Бібліотека-філія №1 Бердянської централізованої бібліотечної системи долучилась до проекту "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні"

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Де́нь Євро́пи — свято, що відзначається в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 року. 2020 рік оголошений роком Європи в Україні. Рішення щодо відзначення 9 травня Дня Європи в Європейському Союзі було прийнято у 1985 році на Саміті Ради ЄС. Бібліотеки долучились до відзначення Дня Європи.

Бібліотека-філія №1 Бердянської централізованої бібліотечної системи долучилась до проекту "Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні". Отриманий методичний матеріал від Представництва Європейського Союзу в Україні розширить знання про Європейський Союз, європейську інтеграцію України.

Оформлений куточок Європейського Союзу: "ЄС на книжковій полиці" ознайомить всіх бажаючих з матеріалами, представленими на виставці, впродовж 2020 року.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.