День Європи 2020

  Неділя, 17 Травня 2020 Гладаренко Ірина Володимирівна Веселка Харків Євроклуби

Харківський ліцей № 149 до Дня Європи запровадив проект "Знайома - (не)знайома Європа". Ми запропонували разом пограти в ігри на сайті

https://learningapps.org/index.php?category=6&subcategory=7663&s=  , а також провести виставку фото та відео- презентацій, яка дозволить нам по новому побачити європейські країни.

Мета проекту: розширення та обмін інформацією про історію, культуру, традиції та звичаї Європейського союзу; поширення інформації про країни Європи та Європейський Союз, європейські організації, європейську спільноту; формування комунікативних навичок, навичок самостійного навчання, збирання та критичного аналізу необхідної інформації;підвищення рівня володіння інформаційно-комп’ютерними технологіями. Ми запропанували зробити колаж на вибір:

  1. “Мої мандри країною...”(фотоколаж із фотографій, зроблених під час мандрівок європейськими країнами);
  2. “Топ — 5 фактів про країну...”(цікаві фото, малюнки, відео, або факти про одну із країн ЄС).

Дякую всім, хто підтримав проект Харківського ліцею № 149 "Знайома - (не)знайома Європа"! https://padlet.com/krainoznavstvo89/ur7s9h9qa31frqgs Коли ми планували роботу, то сподівались, що до нас приєднаються Харківські євроклуби, а можливо й євроклуби України. Як радісно, що ми знайшли однодумців не тільки в нашій країні: м. Харків, м. Кропівницький, м. Глухів, селище Криворівня Івано — Франківської області, але й в Німеччині — м. Франкфурт, м. Бад — Вільбель.

Ми змогли розширити наші уявлення та обмінятися інформацією про історію, культуру, традиції та звичаї наших регіонів та країн. Ще раз дякую всім за таке приємне відчуття єдності та співтворчості!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.