В Центральній бібліотеці м. Жовті Води відкрили Куточок «ЄС на книжковій полиці»

  Вівторок, 19 Травня 2020 Cтороженко Анастасія Григорівна Центральна бібліотека КЗК "Жовтоводська ЦБС" Жовті Води Бібліотеки

До Дня Європи в Україні в Центральній бібліотеці міста Жовті Води відкрили Куточок «ЄС на книжковій полиці», створений в рамках проєкту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні».

#EUBOOKSHELF, #EULIB #europeday2020

Матеріали для оформлення надані Представництвом Європейського Союзу в Україні та громадською організацією «Молодіжна Альтернатива». Серед отриманих ресурсів – методичні посібники, інформаційні видання та книжки-ігри, які стануть у нагоді в роботі з дитячою та юнацькою аудиторією.

Kуточок Європейського Союзу - це нова унікальна можливість для бібліотеки надати дітям та молоді можливість дізнатися більше про Європейський Союз. Куточок ЄС пропонує відвідувачам широкий вибір літератури про: історію, принципи функціонування, керівні інституції, органи ЄС та їх діяльність, європейські цінності, відносини Європейського Союзу та України та багато іншого. Тож після закінчення карантину, запрошуємо громаду міста ознайомитися з літературою, що представлена на виставці.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.