Перші кроки роботи над проєктом

  П'ятниця, 05 Червня 2020 Хриплива Таїса Олександрівна DreamTeam Решетилівський район Євроклуби

5 червня відзначається Всесвітній день довкілля, який цьогоріч присвячений збереженню біорізноманіття. Всесвітній день довкілля заснований згідно рішення Генеральної Асамблеї ООН від 15 грудня 1972 року в день відкриття Конференції ООН з проблем навколишнього середовища (Стокгольм, 5-16 червня 1972 року).

А ми продовжуємо роботу над своїм проєктом " Зеленим ідеям - зелене світло", у якому задіяно 5 областей- Волинська, Дніпропетровська, , Донецька, Полтавська та Харківська. Втілення проєкту почалось задовго до оприлюднення результатів відбору. Першим пунктом нашого плану була акція «Посади квіти на своєму подвір’ї, з якою усі блискуче справились. Адже кожному хочеться, щоб його садиба потопала у квітах, від яких усе подвір'я наповнювалось би приємними квітковими пахощами, а люди милувалися їх красою та різномаїттям. Сьогодні ми пропонуємо переглянути коротенький фільм про приголомшливе відкриття ХХІ ст. - сміттєвий континент площею як чотири України.

//www.youtube.com/watch?v=6a-2T1YL7KA

Подивіться та подумайте, що ми з вами зможемо зробити для спасіння своєї планети Земля. А вона починається з нас, наших домівок, сіл, міст та містечок.

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.