«Європейська осінь -2019»

  Четвер, 11 Червня 2020 Квітка Катерина Андріївна Євроклуб "Colourful Dreams" Сіверськ Євроклуби

29 жовтня 2019 році в Сіверському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів №2 вчителі англійської мови взяли участь в онлайн-фестивалі «Європейська осінь -2019»

Інформація про проведення онлайн-фестивалю «Європейська осінь -2019» 29 жовтня 2019 році в Сіверському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів №2 вчителі англійської мови взяли участь в онлайн-фестивалі «Європейська осінь -2019», з метою виявлення та підтримки творчого потенціалу підростаючого покоління, зацікавлення вивченням англійської мови та розширення знань учнів про країну, мову якої вони вивчають. Були використані різні форми роботи: країнознавча вікторина, міні-проект, кінопоказ фільму англійською мовою, а саме «Extra English» та його обговорення.

Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з англійської мови та спробували свої сили у різноманітних формах роботи. Участь в онлайн-фестивалі «Європейська осінь -2019» сприяла розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів учнів.

Сучасні діти знають, люблять і хочуть вивчати англійську мову!

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.