Участь євроклубівок 12 школи м.Кам'янського в обласному семінарі "Створення системи молодіжного самоврядування в секторі громадянськогосуспільства Швеції"

  Субота, 14 Жовтня 2017 Euroquiz

12-13 жовтня 2017 року на базі Дніпропетровського дитячо-юнацького центру міжнародного співробітництва "Колобок" проводився практичний семінар за темою «Створення системи молодіжного самоврядування в секторі громадянського суспільства Швеції» в рамках двосторонньої співпраці ДДЮЦМС Vi Unga (Швеція, Стокгольм)

Євроклубівки 12 школи м.Камянського(ЄК "Сучасник") пода В. та Тарасова О. взяли активну участь в цьому воркшопі. Фахові тренери Vi Unga «Ми – молодь» провели цікаві, захоплюючі заняття для учасників та учасниць обласного дистанційного навчання за проектом «Молодь Дніпропетровщини крокує до світового інформаційно-освітнього простору» в рамках модульного навчання учасників обласного молодіжного європейського клубу. Сподіваємося, що в подальшому цей досвід молоді наші юні учасники будуть розповсюджувати в місцевих громадах, об’єднувати навколо себе молодь для впровадження ініціатив та проектів в різних сферах (спорт, туризм, культура, екологія, благодійність). В рамках семінару був також проведений тренінг "Безпечний виїзд українців за кордон", який спонукав молодь зважити всі "за" і "проти" у пошуках заробітку чи кращого життя за кордоном.Провели його прекрасні тренерицентру Олена Назаренко та Наталія Архангельська.Тепла, дружня атмосфера, цікаві та повчальні відеоролики,спільна командна робота, прогулянка містом та екскурсія до музею АТО спонукали учасників семінару до плідної співпраці та серйозних обговорень. Отримані знання та навички дівчата та хлопці передадуть іншим в ролі тренерів.

Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.