Флагмани змін живуть поруч

  Вівторок, 28 Липня 2020 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

Саме таких героїв свого проєкту, котрі живуть поруч з нами, ми розшукуємо протягом літа. Це люди, котрі навчалися чи працювали в Європі, отримали там знання, уміння, навички, які застосовують тепер в Україні. Вони попереду в різних сферах – освіті, культурі, спорті, громадській діяльності. Дякуємо євроклубам-партнерам, котрі активно долучилися до втілення мережевого проєкту. Згідно з задумом проєкту, кожен євроклуб-партнер розшукує таких цікавих особистостей у своїх регіонах.
.Наш Євроклуб протягом роботи над метою і завданнями проєкту познайомився з надзвичайно цікавими особистостями у місті Луцьку та Волинській області. Їх історії успіху надихають, а зустрічі з ними – завжди маленьке свято.

Таку назву має проєкт Євроклубу «Сузір’я» ЗОШ І-ІІІ ст. с. Піддубці Волинської області. Тлумачний словник української мови одним із значень слова «флагман» називає « що-небудь велике, головне, ведуче серед подібних». Саме таких героїв свого проєкту, котрі живуть поруч з нами, ми розшукуємо протягом літа. Це люди, котрі навчалися чи працювали в Європі, отримали там знання, уміння, навички, які застосовують тепер в Україні. Вони попереду в різних сферах – освіті, культурі, спорті, громадській діяльності. Дякуємо євроклубам-партнерам, котрі активно долучилися до втілення мережевого проекту. Це євроклуби Dream Team з Полтавської обл. (координатор Таїса Хриплива), євроклуб «Євро.ua» з Дніпропетровської області (координаторка Тетяна Руда) та євроклуб «Сучасник» з Кам’янського Дніпропетровської області (координаторка Валентина Чирва). Вони й стали партнерами проєкту. Згідно з задумом проєкту, кожен євроклуб-партнер розшукує таких цікавих особистостей у своїх регіонах. Наш євроклуб протягом роботи над метою і завданнями проєкту познайомився з надзвичайно цікавими особистостями у місті Луцьку та Волинській області. Їх історії успіху надихають, а зустрічі з ними – завжди маленьке свято. Саме таким святом стала онлайн-зустріч у формі тренінгу координаторів євроклубів, а також голів євроклубів та їх учасників з числа учнів Волинської, Полтавської, Дніпропетровської областей. Проводила такий захід Неля Герасимяк – практикуючий тренер із розвитку soft skills, переможниця проєкту «Молодь змінює Україну-2019», координаторка та тренер проєкту «Бізнес-школа «Нео», котра має досвід освітніх стажувань у Швейцарії, Португалії, Фінляндії, Німеччині. Темою зустрічі став розвиток м’яких навичок, їх важливість для особистісного та професійного розвитку. Учасники отримали чудову можливість потренувати власну креативність, розібратися в особливостях «м’яких» і «твердих» навичок. Тренер Неля Герасимяк методом «сторітелінгу» - розповідання історій – ознайомила старшокласників та їх наставників із власними історіями перемог у різних міжнародних наукових і освітніх конкурсах, а також передовим досвідом шкіл багатьох країн Європи. Учасники отримали корисні знання і навички. Сподіваємось, що вони стануть у нагоді кожному. Наступна наша героїня – Галина Мороз, червонодипломна випускниця факультету міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, студентка кількох університетів країн Балтії. Про неї – у наступній новині.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.