Молодь цінує свободу, толерантність та демократію

  Вівторок, 10 Листопада 2020 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

Євроклубівці Харківщини,Полтавщини, Дніпропетровщини та Сумщини поспілкувались з експертами Team Europe- Юлією Біденко та Тарасом Данько, Young European Ambassodor та студентами УАЛ в рамках проекту « Європейські цінності via IT простір», що реалізується за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Тема зустрічі: «Європейські цінності – шлях до успіху». Учасники почули особисті історії успіху, написали, яка європейська цінність їм найближча. Більш за все молодь цінує свободу, толерантність, демократію, мир та соціальні цінності. В чаті кожен міг висловитись щодо європейських цінностей.

Кандидатка політичних наук, доцентка кафедри політології Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Юлія Біденко надзвичайно цікаво розповіла про європейські цінності під час пандемії. «Дуже важливо жити згідно з цими цінностями і боротися за свої цінності»,- сказала вона.

Професор кафедри міжнародного бізнесу та фінансів, кандидат економічних наук, доцент НТУ «ХПІ» Тарас Данько торкнувся теми корупції. Студенти УАЛ в інтерактивній формі вивчали англійську мову, а також поділились своїм баченням європейських цінностей. Відбулось справжнє живе спілкування. Запамятались такі слова: «Будьте мудрими! Дивіться глибше! Не бійтесь! Не вагайтесь!»

До зустрічі була запрошена активна молодь, євроклубівці, партнери проекту. Дуже вдячні нашим гостям та всім, хто взяв участь у такому важливому спілкуванні!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.