Євроклубівці навчають молодших школярів сортувати сміття

  Середа, 18 Листопада 2020 Логвиненко Наталія Миколаївна Євроклуб "MAYFLOWER", Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Лебедин Євроклуби

Бути прикладом і створювати екоострівці мають на меті євроклубівці! Про озеленення класної кімнати дбають і до екозаходів школярів залучають!

У шкільному євроклубі "Mayflower" Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Сумської області в межах конкурсу проєктів для євроклубів за "Інформаційної підтримки мереж ЄС в Україні" учасники провели озеленення класної кімнати: закупили та замінили грунт для квітів, пересадили до новеньких горщиків.

Для молодших школярів провели екохвилинки і поговорили про сортування сміття. Замовивши спеціальні екоконтейнери, євроклубівці подарували їх навчальному закладу і уважно стежать за тим, як малеча вчиться сортувати непотріб, звертаючи увагу на те, що потрібно дотримуватися правил сортування. Евроклубівці, залучаючи до екозаходів усіх учнів школи, прагнуть донести головні ідеї екопроєкту: свідоме відношення до навколишнього середовища, популяризацію екозаходів, відповідальне ставлення до власного здоров'я та турбота про суспільство.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.