День Європи з євроклубом EuroMix!

  Четвер, 20 Травня 2021 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

З 9 по 15 травня учасники Харківського Євроклубу EuroMix провели серію заходів в рамках проєкту "В Україні мріємо, як в Європі діємо!" та тижня Європи в Украіні за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

11 травня відбувся конкурс стінних газет, присвячений країнам Європи. 12 травня євроклубівці відвідали учнів молодшої школи та розповіли їм цікаві факти про Європу та провели невеличку Вікторину "Що я знаю про Європу?"

А наступного дня євроклуб EuroMix з Харкова взяв участь у QR квесті «Європа в школі. QR-quest 2021» від євроклубу «СКІФ» з Нікополя 12 відеозапитань з qr-кодами- цікаві та пізнавальні, на різну тематику, пов’язані з Європою та Украіною. Учасниками квесту були 4 команди 8-9 класів. Учасники дізнались основні факти про Європейський Союз, ознайомились з правилами квесту. Квест було пройдено за 45 хвилин. Учасники отримали досвід участі у qr- квесті, дізнались цікаві факти про країни ЄС та навчились швидко отримувати потрібну інформацію. Перемогла команда «Європейський майонез» 9-А класу. Всі учасники отримали дипломи квесту та подарунки від Представництва ЄС в Україні. Це був наш перший досвід участі у справжньому QR-quest. Вдячні Ігор Черновол та євроклубу «Скіф» за надані матеріали.

14 травня старші євроклубівці провели для учнів 5-6 класів гру Євробінго з цікавими запитаннями щодо країн Європи. Щоб знайти відповіді на запитання, треба було проявити комунікативні навички: учасники гри повинні були запитувати один одного. Найкмітливіші отримали подарунки від Представництва ЄС в Україні.Всі школярі отримали нові знання про країни Європи, познайомились з новим форматом інтелектуальної гри та зрозуміли як необхідні кожному комунікативні навички.

#EUDelegationUkraine #Euroquiz #Євроклуби2021


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.