Заступник Голови Представництва ЄС в Україні пан Ремі Дюфло – гість міста Миколаєва

  Середа, 30 Червня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби

29 червня стало для представників Мереж ЄС в Миколаєві цікавим і корисним завдяки спілкуванню з заступником голови Представництва ЄС в Україні паном Ремі Дюфло.

Серед учасників зустрічі були експерти Team Europe Mykolaiv Olha Raku, Артем Ващиленко, керівник Миколаївського євроклубу «Країнами та континентами» Тетяна Яковлєва, координатор інформаційного центру ЄС професором Чорноморського національного університету імені Петра Могили Багмет М.О., представник обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна Тетяна Нахова та інші. Зустріч відбулася в мобільному павільйоні House of Europe, який збудували на Соборній площі нашого міста. Пан Ремі Дюфло цікавився, як працюють Мережі ЄС в м. Миколаєві.

Питання, які обговорювались під час зустрічі: співпраця Мереж ЄС міста Миколаєва з Представництвом Європейського Союзу в Україні. Присутні розповіли про свою діяльність з розповсюдження інформації про країни Європейського Союзу та європейські цінності. Члени Євроклубу «Країнами та континентами» в цьому році стали переможцями конкурсу проєктів для євроклубів України від Представництва ЄС. Для реалізації свого екологічного проєкту євроклуб отримав фінансову підтримку та методичні консультації. Ми подякували Представництву ЄС в Україні за співпрацю і підтримку Мереж ЄС в місті Миколаєві.

Команда Еuroquiz постійно надає Євроклубам підтримку при реалізації проєктів. Євроклуби Миколаєва та України вже неодноразово брали участь і у євровікторинах, які проводить команда. Кожного року ми маємо можливість через участь у цих активностях більше дізнаватися про Європейський Союз. До участі у вікторині ми залучаємо не тільки членів євроклубів міста, а й просто учнів шкіл Миколаєва. Дізнаємося більше нового і цікавого про країни ЄС.

Крокуємо до Євросоюзу разом.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.