І знову «У згоді з навколишнім середовищем»

  Неділя, 04 Липня 2021 Яковлєва Тетяна Вадимівна "Країнами та континентами" Миколаїв Євроклуби

Так назвали конкурс малюнків члени євроклубу «Країнами та континентами» Миколаївської загальноосвітньої школи I – III ступенів № 45. А ще так називається проєкт, який команда євроклубу виграла у конкурсі проєктів для євроклубів України від Представництва ЄС в Україні.

Стан навколишнього середовища, екологія, здоров’я і життя людини тісно взаємопов’язані. А чи може щось зробити дитина і учнівська молодь для збереження довколишнього середовища? Здається, щось можуть. Ми навчаємося зберігати природу, опікуватися нею. Звертаємося до влади вивчаємо досвід країн Європейського Союзу та навчаємо своїх однолітків, розповідаємо мешканцям міста про шляхи вирішення екологічних проблем нашої області, всієї України та Європи.

А малечі це краще зробити через малюнки. Ось такий конкурс ми і провели. Переможцями стали: Євдокимова Ангеліна ( 8 років), Шепітко Лілія (8 років), Хоменко Анна (9 років), Горновська Вероніка (6 років), Слабенко Діана (6 років). Всі учасники конкурсу отримали сувеніри, які надало нам Представництво ЄС в Україні. Коли дитина разом з батьками осмислює екологічні проблеми і відображає їх у своїх малюнках, вона виросте захисником природи і екології.

А ще ми надали дітям знання з екологічних цінностей Європейського Союзу. Зараз і Україна на шляху вирішення екологічних проблем.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.