Навчання в ЄС безкоштовно: Австрія

  Середа, 18 Серпня 2021 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Освіта в Європі безкоштовно та легко? Невже це не жарт? Посли європейської молоді в Україні знають, що це РЕАЛЬНІСТЬ, яка доступна кожному. Завдяки проєкту «Навчання в ЄС безкоштовно», спікери та спікерки якого розкажуть про особливості та стипендії для навчання у країнах Європейського Союзу.

Ми вже мали нагоду поговорити з вами про навчання в Німеччині, Угорщині, Бельгії, Швеції, Франції, Естонії, Італії та Литві. Продовжить наш марафон країна, яка дала світу Віденський вальс та багато відомих композиторів класичної музики. Здогадались? Саме так – поговоримо про Австрію!

Що на вас чекає? Безцінна інформація про:

– особливості системи вищої освіти в Австрії

– вимоги для вступу на бакалаврські та магістерські програми

– стипендії для українців та українок

– рекомендації щодо адаптації в Австрії

Спікерка заходу Ілона Боднарук, студентка факультету політології та соціальних наук університету Іннсбрука (2020), асистентка проєктного менеджера в компанії CFC Big Ideas (2021), студентка бакалавріату за спеціальністю міжнародна інформація Львівського національного університету імені Івана Франка (2019), делегатка від України у Європеському Молодіжному Парламенті (2018), випускниця стипендіальної програми від Американських Рад Future Leaders EXchange FLEX (2017-2018).

Зустрінемось 26 серпня о 18:00 у Zoom

Що потрібно, щоб потрапити на захід?

Зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/JZswwMyTDuwgoVU29

Дедлайн для реєстрації: 25 серпня 18:00

Чи надійде підтвердження реєстрації? Так, до 12:00 26 серпня (раптом підтвердження не надійде, обов’язково пишіть на yeasukraine@gmail.com)

Що потрібно підготувати до заходу? Гарний настрій та філіжаночку кави/чашечку чаю/склянку чистої джерельної води. Бонус для тих, хто відвідає більше 7 заходів із серії подій «Навчання в ЄС безкоштовно» від Послів європейської молоді в Україні – сертифікат та приємні брендовані подарунки!

Більше інформації про Послів європейської молоді: https://www.euneighbours.eu/en/east/eu-in-action/youth/yeas. Заохочуємо долучитись до нашої Facebook групи 'Young European Neighbours' network та Telegram каналу https://t.me/Yeas_opportunities.

#EU4youth #ПрямуємоРазом


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.