«Аqua vitae – європейський екологічний пріоритет»

  Понеділок, 27 Вересня 2021 Тріль Оксана Ярославівна Європейський Клуб "Мрія" Луцьк Євроклуби

Щоб привернути увагу до важливої ролі води у нашому житті, учні Луцької гімназії №14 ім.Василя Сухомлинського провели пісенний флешмоб «Суперсила води».


Захід відбувся з нагоди Всесвітнього дня річок у рамках проєкту «Аqua vitae – європейський екологічний пріоритет», який підтримано у конкурсі проєктів Представництва ЄС в Україні.

Вода відіграє ключову роль в житті людини,  в усьому оточуючому нас світі. Без води, життя на нашій планеті було б неможливе. Антуан де Сент-Екзюпері писав: «...Вода! У тебе немає ні смаку, ні кольору, ні запаху, тебе неможливо описати, тобою насолоджуються, не відаючи, що ти таке. Не можна сказати, що ти необхідна для життя, ти — саме життя!» А й справді, бо кожна жива жива клітинка організму людини містить цілющий водний розчин різних живильних речовин. Вода бере активну участь в хімічних реакціях, що проходять в нашому тілі, доставляє живильні речовини в кожну клітину. Вкрай необхідна вона рослинам і тваринам. Навіть мікроскопічні бактерії просто не вижили б без цієї дивовижної рідини.

Саме для того, щоб привернути увагу до важливої ролі води у нашому житті, учні 2(6)-Г, 3(7)-Г, 4(8)-А класів Луцької гімназії №14 ім.Василя Сухомлинського провели пісенний флешмоб «Суперсила води», а також переглянули тематичне відео на цю тему. Захід відбувся з нагоди Всесвітнього дня річок у рамках проєкту євроклубівців «Аqua vitae – європейський екологічний пріоритет».


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.