Оплачуване стажування в інституціях ЄС для української молоді

  Понеділок, 18 Жовтня 2021 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Мрієш потрапити до Європейського Союзу та дізнатись, як це – здійснювати управління 27 країнами? Хочеш побачити Європейський Парламент та Європейську Комісію не тільки на фото? Посли європейської молоді знають, як допомогти тобі у цьому та бути обраним/-ною для проходження оплачуваного стажування у інституціях ЄС і радо розкажуть про це!

Ми поговоримо про те, як потрапити на стажування до Європейської Комісії та Європейського Парламенту, а саме ви дізнаєтесь: — якою є процедура подачі заявки на участь у стажуванні та відбору успішних аплікантів(ок); — на що варто звертати увагу найбільше під час заповнення аплікаційної форми; — чого варто очікувати у результаті проходження стажування у інституціях ЄС.

Спікерка заходу – Богдана Сибіковська: – Посолка європейської молоді (2016-2021) – Випускниця програми стажування в Єврокомісії (2019) – Докторанка Варшавського Університету (2021) – Консультантка з питань безпеки ОБСЄ/Бюро демократичних інститутів та прав людини (2021) Спікерка заходу – Вікторія Гладій – Посолка європейської молоді (2016-2020) – Випускниця програми стажування в Єврокомісії (2020-2021) – Студентка Європейських студій Коледжу Європи у Натоліні (2021) – Членкиня правління студентської організації Erasmus Student Network Спікерка заходу – Єлизавета Маркова: – Посолка європейської молоді (2016 - 2021) – Schuman Trainee у Європейському Парламенті (жовтень 2021 - лютий 2022) – Стажерка Офісу Ради Європи у Брюсселі (2021) – Випускниця магістерських програм Коледжу Європи (2020) та Гентського університету (2021) Окрім того, ми поділимось своїми практичними порадами та інсайтами, розповімо тобі, як усе відбувається на практиці та чим. Коли зустрінемось? 21 жовтня О котрій? О 18:30, коли навчання та робота вже не відволікають Де? В уже такому любому серцю Zoom Що потрібно, щоб потрапити на захід? Зареєструватися за посиланням: https://fb.me/e/1maVXxG9H. Який дедлайн для реєстрації? 18:00 20 жовтня Чи надійде підтвердження реєстрації? Так, до 12:00 21 жовтня (раптом підтвердження не надійде, обов’язково пишіть на yeasukraine@gmail.com) Що потрібно підготувати до заходу? Гарний настрій та філіжаночку кави/чашечку чаю/склянку чистої джерельної води. Більше інформації про Послів європейської молоді: https://euneighbourseast.eu/young-european-ambassadors. Заохочуємо тебе долучитись до нашої Facebook групи 'Young European Neighbours' network та Telegram каналу https://t.me/Yeas_opportunities. #EU4youth #ПрямуємоРазом

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.