Євроклубівці в гостях у Інформаційного центру ЄС

  Середа, 27 Жовтня 2021 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

Щороку 14 жовтня світова спільнота відзначає Всесвітній день екологічної освіти (World Environmental Education Day), без якої неможливе розв'язання кліматичних проблем і підвищення якості життя.

Цьому дню був присвячений візит євроклубу «Сузір’я» до бібліотеки ВНУ імені Лесі Українки, де діє Інформаційний центр Європейського Союзу. Разом з керівником євроклубу Чухілевич Ольгою Пилипівною і бібліотекарем ліцею Циплюк Оксаною Василівною учні ознайомилися з основними напрямами роботи Інформаційного центру.

Учні взяли участь у конференції «Екологічні проблеми регіону у розрізі збереження водних ресурсів» на базі університету, а також провели презентацію результатів вивчення проблем водних ресурсів Волинської області. Запрошений до зустрічі з євроклубівцями заступник головного інженера Луцькводоканалу Юрій Васильович Вега провів з дітьми бесіду про воду, її особливості та принципи водозбереження.

Захід в Інформаційному центрі ЄС – завершальний етап проєкту «Aqua Vita – європейський екологічний пріоритет», що втілюється за підтримки Представництва ЄС в Україні.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.