Екскурсія в новій експозиції європейського зала

  Середа, 10 Листопада 2021 Пономарьова Наталія Європейська єдність Кам'янське Євроклуби

Активісти євроклубу «Європейська єдність» гімназії № 39 м. Кам’янське відкрили дві нові експозиції в європейській залі: “Європейські цінності” та «Європейська спадщина нашого міста».

Євроклуб нашої гімназії отримав мінігрант від Представництва Європейського Союзу в Україні як переможець Всеукраїнського конкурсу проєктів для євроклубів - 2021 на реалізацію власного проєкту «Всеукраїнський Web-квест «Створюємо скарбницю європейських цінностей».

Під час відкриття експозиції була проведена екскурсія «Європейські цінності: від принципів до втілення». Екскурсанти дізналися багато цікавої та корисної інформації: про історію європейської інтеграції, шляхи розширення ЄС, найбільш важливі європейські цінності, недоліки та переваги Європейського Союзу як об’єднання держав. Також учасники обговорили питання «Що означає бути європейцем”. У кінці екскурсії була проведена підсумкова вправа «М’яч». Кожен з учасників, який зловив кинутий йому м’ячик, поділився думками щодо того, яку корисну для себе інформацію він чи вона отримали під час заходу.


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.