'Who runs the science? girls'

  Неділя, 06 Лютого 2022 Васечко Володимир Олександрович Ініціатива "Посли європейської молоді" в Україні Київ YEA

Цікавитесь наукою? Хочете поспілкуватись із найкрутішими українськими науковицями та виграти круті призи?

Тоді обов'язково відвідайте подію, яку Посли європейської молоді з України проведуть в честь Міжнародного дня жінок та дівчат у науці

Коли: 16 лютого о 18:30
⏺ Де: онлайн, Zoom

#StrongerTogether #ПрямуємоРазом

Щороку, 11 лютого, у світі святкують Міжнародний день жінок в науці, метою якого є висвітлення важливої ролі жінок у науковому світі та мотивування дівчат обирати STEM-кар'єру. З цієї нагоди, Посли та посолки європейської молоді в Україні запрошують вас долучитись до найкрутіших в Україні науковиць-популяризаторок науки 16 лютого та дізнатись: ? яка вона — українська наука? ? чому за статистикою в школах викладають жінки, а наукою займаються чоловіки? ? як почати кар'єру в STEM, якщо дуже хочеш, але не маєш досвіду?  Розібратися у цих складних, але дуже цікавих запитаннях нам допоможуть: Нана Войтенко — нейрофізіологиня, дослідниця болю, докторка біологічних наук, професорка, Оксана Півень — генетикиня, кандидатка біологічних наук, що досліджує CRISPR-Cas9 та пише книгу про ГМО у видавництві "Віхола", Наталія Атамась — орніторогиня, birdwatcher, кандидатка біологічних наук, авторка книги "Пташина історія. Скандали, інтриги і мистецтво виживання" Тамара Марценюк — соціологиня, гендерна експертка, кандидатка соціологічних наук, авторка книг щодо гендерної рівності. Під час заходу у вас буде можливість поставити будь-які запитання запрошеним науковицям та взяти участь у Kahoot-вікторині — і, звичайно ж, виграти круті призи!

Коли? 16 лютого о 18:30 Де? Онлайн, у додатку Zoom Участь безкоштовна, реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Ef94vwmLkng9pEwQ7. З нетерпінням чекаємо на твою анкету і до зустрічі на дискусії! 

Відео


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.