Єднаймося заради європейського майбутнього

  Четвер, 19 Травня 2022 Рижко Аліна Анатоліївна Євроклуб "Гармонія" Бердичів Євроклуби

Три цікаві,захоплюючі та інформативні зустрічі з послами європейської молоді в Україні відбулись протягом тижня в рамках реалізацї проєкту євроклубу СЗОШ 8 м. Бердичева «Гармонія» «Єднаймося заради європейського майбутнього» за підтримки Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка ЄС в Україні» та з нагоди святкування Дня Європи в Україні.

Коротко про головне, а саме ЄС: історія,структура та загальні положення ; Політика сусідства Європейського Союзу, Східне Партнерство, відносини Україна-ЄС, особливо після 24.02.2022 висвітлювали надзвичайно професійні та мотивуючі спікери.

Посли європейської молоді – це динамічна європейська мережа, що об’єднує активних молодих людей віком від 16 до 26 років з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України та держав-членів Європейського Союзу. Вони спільно працюють над підвищенням обізнаності молоді щодо співпраці ЄС у регіоні, допомагають розробляти молодіжні політики та співпрацюють заради кращого майбутнього. Представники євроклубів «Гармонія»СЗОШ №8 м.Бердичева, «Ми Європейці»м. Покров Дніпропетровської області, Petroleum Hub EuroClub Полтавського фахового коледжу нафти і газу , «Сузір’я» Семенівської ЗОШ з Київщини , ЄвроGO м.Бердичева та представники активної молоді, Скраглівської гімназії, Бистрицького ліцею Райгородоцької сільської ради Бердичівського району, Райгородоцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів мали можливість закріпити отримані на зустрічах знання у захоплюючій вікторині Кahoot та отримати сувеніри від Представництва ЄС в Україні. Говорили про цікаві програми та проєкти, молодіжні конкурси, ініціативи та акції, які реалізуються спільно з ЄС. Зокрема, обговорювали можливості та переваги участі у програмі Erasmus, в освітньому проєкті EU Study Days in Ukraine.

Прямуємо разом! Маючи таку молодь, можемо впевнено стверджувати - все буде УКРАЇНА!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.