Онлайн панельна дискусія "Європейська єдність: перемога та співпраця"

  Вівторок, 31 Травня 2022 Штих Оксана Іванівна Євроклуб EuroMix Харків Євроклуби

Євроклуб "EuroMix" ХЗОШ # 91 Слобідського району м. Харкова 31 травня 2022 року провів онлайн зустріч в форматі панельної дискусії "Європейська єдність: перемога та співпраця" в рамках проєкту "EUROfusion" за підтримки проєкту Представництва ЄС в Україні "Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні".

На зустріч були запрошені учасники з різних куточків України та Європи, експерт Team Europe Kharkiv Тарас Данько , Євгенія Колесникова- методист УО адміністрації Слобідського району ХМР, Володимир Сокол - координатор євроклубу, захисник Харкова та випускниця Євроклуба «EuroMix» Аліса Рижкова, яка поділилась досвідом волонтерства у Швейцаріі, а також представники 6 євроклубів- партнерів :

  • Євроклуб MerryBox НВК № 10 м. Марганець Дніпропетровська область
  • Євроклуб "Вікно в Європу" Лучинецький ліцей Вендичанської селищноі ради Могилів-Подільського району Вінницькоі області
  • Євроклуб «Сузір’я» Піддубцівський ліцей Підгайцівської сільської ради Луцького району Волинської області
  • Євроклуб "JOY" КЗ "Харківський навчально-виховний комплекс №106”
  • Євроклуб " New Generation"
  • Перша міська гімназія Євроклуб «Європейська єдність» гімназії № 39

Після вітального слова представники євроклубів розповіли про свої євроклуби та свою діяльність в цей непростий час. Потім Аліса Рижкова презентувала свій досвід волонтерства у Швейцаріі, про допомогу украінським біженцям та створення волонтерського клубу. Модератором зустрічі виступив експерт Team Europe Kharkiv, професор кафедри менеджменту ЗЕД та фінансів НТУ «ХПІ», співзасновник Kharkiv Observer Тарас Данько. Кожен учасник мав нагоду висловити свою думку та поділитись своєю історією. Дискусія пройшла жваво та цікаво. У кінці зустрічі учасники спільно використовуючи інтерактивну дошку побажали нашій краіні миру та перемоги!

Слава Україні! Героям Слава!

Основні тези зустрічі: "Без перемоги немає поступу. Україна - це Європа. Україна багата на таланти.. Головні наші мріі зараз - встановлення миру та закінчення війни перемогою України. Європейська єдність - це те, що ми зустрічаємось та маємо про що говорити разом, ми можемо підтримувати один одного. Ми прагнемо боронити не тільки Україну , а і Європу.. Україна- то суверенна країна, яка обирає свій шлях самостійно. Скільки важливих речей ми всі з вами робимо- кожен на своєму місті заради нашої спільної перемоги. Європейський шлях-це український шлях».

#UAPeremoha #StandWithUkraine


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.