Інформаційний дайджест до Всесвітнього дня без тютюну

  Четвер, 02 Червня 2022 Чухілевич Ольга Пилипівна Сузір'я село Піддубці Євроклуби

До втілення проєкту Євроклубу Піддубцівського ліцею "Європейська формула чистого повітря" долучилися партнери - Тернопільська центральна дитяча бібліотека. Разом з координатором Євроклубу Надією Качуровською вони організували акцію "Куриш? Ні!!!"і пропонують також ознайомитися з літературою, яка допоможе знайти інформацію про шкідливість куріння.

Проєкт Євроклубу Піддубцівського ліцею "Європейська формула чистого повітря" передбачає відзначення цілої низки дат європейського екологічного календаря, що пов'язані з важливістю боротьби з забрудненням повітря. 31 травня, у Міжнародний день без тютюну, до реалізації проєкту долучилися партнери - Тернопільська центральна дитяча бібліотека.

Учні Піддубцівського ліцею віртуально мандрували Європою, знайомилися з її цікавинками. Окремо говорили про негативне ставлення до куріння та курців у країнах Європи та боротьбу з цією шкідливою звичкою. Усі учасники одностайно вирішили, що їх покоління - не для паління! Дякуємо нашим партнерам за участь у проєкті!


Інші новини

© 2015—2024 Представництво Європейського Союзу в Україні. Всі права застережено.